55,000Ft / éjszaka

Tésai Kékszőlő vendégházunk a Börzsöny hegység lábánál található.

A ház az akácerdő és a kis patak között van, madárcsicsergős környezetben. A vendégház két különálló parasztház összekötésével jött létre, amit egy nagy konyha-étkező köt össze. Így a ház alsó része egy hat személyes kétszobás (egy franciaágyas és egy négyágyas szoba), fürdőszobás rész, míg a felső rész szintén kétszobás, (Egy kétágyas és egy franciaágyas  szoba), kinti fürdőszobás részből áll.

Az étkező-konyha előtt egy nagy terasz van, amin gránitlapos sütő, előkészítő pultok és egy 10-12 személyes asztal szolgálja a vendégek kényelmét. A kertben egy kőgrill bővíti a főzési lehetőségeket, amin bográcsozni is lehet. 

Rengeteg program lehetőség van akár Tésán, akár a környező falvakban is. kb. két kilométer az Ipoly, amiben horgászni vagy akár úszni is lehet. Kenuzási és kajakozási lehetőség is van a közeli Visky kikötőtől. A szomszédos Kemence faluban található a Kemencei kisvasút, egy csodás erdei strand és számos túra útvonal is onnan indul. Ezen kívül – igény szerint – Jeep túrákat is tartunk a szomszédos erdőkben, mezőkön. 30 000 Ft/ Jeep túrától. A túra alatt kirándulunk a vadregényes Ipolyhoz, útba ejtünk egy vadászlest és igény szerint meglátogatunk egy tájház jellegű falusi kocsmát Kemencén, ahol egy finom kemencés kenyérlángost is elfogyaszthatnak vendégeink. Két terepjárónkkal szervezzük a túrát, amik egy Wrangler Jeep és egy Grand Cherokee Jeep. A jeep túra kb két órás időtartamú. 

A terepjárókat B jogosítvánnyal rendelkező vendégeink is kipróbálhatják.

 

A teljes ház bérleti költsége 55 000 Ft/nap

Szauna és dézsafürdő is tartozik az vendégházhoz aminek a teljes költsége 10 000 Ft/ befűtés.

Mivel kutyabarát vendégház vagyunk, ezért nekünk is van négy kutyusunk, akik nagyon barátságossak és vendégszeretőek. Kérem ennek figyelembe vételét.

Ingyenes internet/WIFI, Mosogatógép, Kávéfőző, Vízforraló, Bográcsozási és grillezési lehetőség, Kutyabarát szolgáltatások, Kerti sporteszközök pl: tollaslabda, Társasjátékok: kártya, sakk készlet

Értékelések

Még nincs értékelés.

Legyél Te az első aki értékeli a Kékszőlő vendégházat. “Nagy vendégház”

Napi áraink

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
55,000Ft 55,000Ft 55,000Ft 55,000Ft 55,000Ft 55,000Ft 55,000Ft